Νεκρός άνδρας σε ρέμα στις Σέρρες από την κακοκαιρία Διομήδης



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στις Σέρρες όταν μαζί με τη γυναίκα του και τον αδερφό του προσπάθησαν να διασχίσουν ποτάμι στην Νιγρίτα το οποίο ήταν φουσκωμένο λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης».
τα ορμητικά νερά παρέσυραν τον άνδρα με αποτέλεσμα να εντοπιστεί νεκρός περίπου 4χλμ από το σημείο που βρισκόταν αρχικά.

Τον ανέσυραν 9 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο, με 3 οχήματα. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ ακόμα, δεν έχει γίνει ταυτοποίησή του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό της συζύγου του που αγνοείται. Οι αρχές, επιχειρούν για τον εντοπισμό της γυναίκας σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε.

Σημειώνεται ότι το πρόσωπο που ειδοποίησε το 112 ήταν το τρίτο άτομο που γλίτωσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αδερφός του θύματος.

Η σορός του άτυχου άνδρα, μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών, ενώ την ίδια ώρα παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.