Συνεργασία Τουρκίας -Πακιστάν στα δορυφορικά και τηλεπικοινωνιακά προγράματα!

 Η Turkish Aerospace & το Πακιστάν θα αναπτύξουν από κοινού έργα στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών.

"Υπογράψαμε συμφωνία συνεργασίας με την SUPARCO για την ανάπτυξη δορυφορικών έργων. Ευχόμαστε καλή τύχη στις δύο χώρες", ανέφερε η TAI σε δήλωση στο Twitter.

Μιλώντας στην Εβδομάδα Δορυφορικών Τεχνολογιών που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TAI, Temel Kotil, είπε ότι αναζητούν νέους πελάτες για τον δορυφόρο SmallGEO, μια τηλεπικοινωνιακή δορυφορική πλατφόρμα που λειτουργεί με σύστημα ηλεκτρικής πρόωσης.

Η Τουρκία υπέγραψε την πρώτη της συμφωνία εξαγωγής δορυφόρων με μια Αργεντίνικη εταιρεία τον Αύγουστο στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικών Βιομηχανιών (IDEF) που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Πρόσφατα, η TAI υπέγραψε επίσης μνημόνιο κατανόησης για τα διαστημικά και δορυφορικά συστήματα με το Ελ Σαλβαδόρ κατά την επίσκεψη του Προέδρου Nayib Bukele στην Τουρκία την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή, οι δορυφόροι του τουρκικού στρατού, είναι προσανατολισμένοι, σε αποστολές (ISR) «Intelligence, surveillance and reconnaissance missions», δηλαδή σε απλά ελληνικά «στρατιωτική κατασκοπεία»

Με απλά λόγια ο τουρκικός στόλος σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι δικτυωμένος και διασυνδεμένος με το σύνολο των τουρκικών δορυφόρων που έχουν τεθεί σε τροχιά στο διάστημα, παρέχοντας πρωτόγνωρες δυνατότητες, ειδικά σε μελλοντικές ναυτικές επιχειρήσεις σε Αιγαίο-Μεσόγειο

Πρόκειται αρχικά για επικοινωνία μέσω αναμεταδοτών Χ-BAND ζώνης συχνοτήτων με τους  δορυφόρους  TÜRKSAT-2A, οι οποίοι είναι κατασκοπευτικοί δορυφόροι, όπως και ο GOTURK .

    Τουρκία & Πακιστάν προχώρησαν σε μία συμφωνία-κίνδυνο για τα ελληνικά & ινδικά συμφέροντα

    Η Turkish Aerospace & το Πακιστάν θα αναπτύξουν από κοινού έργα στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών pic.twitter.com/gLhrNGamFn

 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.