Αποστολή οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία ανακοίνωσε η Βρεταννία !


 


 

Η κυβέρνηση της Βρετανίας ξεκίνησε την αποστολή ενός πακέτου οπλικών αμυντικών συστημάτων στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μπεν Ουάλας.

Ο Βρετανός αξιωματούχος υποστήριξε πως η κίνηση έρχεται για να ενισχύσει τις αμυντικές δυνατότητες της Ουκρανίας εν μέσω της «αυξανόμενα απειλητικής συμπεριφοράς της Ρωσίας», στα σύνορα των δύο χωρών της ανατολικής Ευρώπης.

Μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων, ο Ουάλας σημείωσε πως «πήραμε την απόφαση να εφοδιάσουμε την Ουκρανία με ελαφρύ αντιαρματικό εξοπλισμό οπλικών συστημάτων», προσθέτοντας πως έχει καλέσει τον Ρώσο ομόλογο του για συζητήσεις στο Λονδίνο τις επόμενες εβδομάδες ώστε να συζητήσουν την κρίση στην ανατολική Ευρώπη».

Συνεχίζοντας για την αποστολή του στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία, ο Ουάλας είπε πως «δεν είναι στρατηγικά όπλα και δεν αποτελούν απειλή για τη Ρωσία. Είναι για χρήση αυτοάμυνας». 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.