""Περίεργη"";απάντηση Ν.Μπακογιάννη στον Π.Σκουρλέτη κατά την διαδικασία της πρότασης μομφής στην Βουλή!


 


 

"Θερμό" επεισόδιο αλλά χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Σκουρλέτη.

Μετά την ομιλία της "γαλάζιας" βουλευτή, τον λόγο ζήτησε και πήρε επί προσωπικού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το αίτημα για πρόωρες εκλογές, για να λάβει απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη σε περιπαικτικό ύφος.

"Μην ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη κε Σκουρλέτη γιατί καμια φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά, μην έχετε λοιπόν βεβαιότητες".

Κατά την ομιλία της που προηγήθηκε του "επεισοδίου" πάντως , η κ. Μπακογιάννη, μίλησε για εκλογές σε "15 μήνες", κλείνοντας σενάρια περί πρόωρων.

Απευθυνόμενη μάλιστα στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η βουλευτής Χανίων, είπε πως "ένα από τα βασικά προβλήματα που έχετε είναι ότι επί χρόνια επαναλαμβάνεται την ίδια στρατηγική και την ίδια τακτική. Αυτή την στρατηγική που σας έφερε στην κυβέρνηση το 2015, δηλαδή της απόλυτης καταστροφολογίας, του λαϊκισμού και του όχι, το λεξιλόγιο του νεοφιλελευθερισμού και ότι άλλο έχετε χρησιμοποιήσει. Μόνο που το 2015 δεν είναι 2022 . Το 2022 ο ελληνικός λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.