ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣΗ έφηβη εξαφανίστηκε από τις 10 Ιανουαρίου, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού σε σχετική ανακοίνωση,

Το Χαμόγελο προχώρα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αλλά και της φωτογραφίας της, καλώντας όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του ή με τις Αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού (...) προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο» σημειώνεται.
Η νεαρή έχει ύψος 1.62 μ., είναι 50 κιλά και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα, κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.


Όποιος έχει στη διάθεσή του πληροφορίες, παρακαλείται να καλέσει το Χαμόγελο, όλο το 24ωρο, ή την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 και όλα τα τμήματα της αστυνομίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.