Δυο εργαζόμενες τραυματίστηκαν κατά την κατάρρευση ψευδοροφής στον «Ευαγγελισμό»


Η ψευδοροφή στην κουζίνα που ετοιμάζονται γεύματα για τη Μονάδα Μεταμοσχευμένων Νεφροπαθών του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κατέρρευσε την Τετάρτη. Κατά την πτώση τραυματίστηκαν δύο τραπεζοκόμοι, εκ των οποίων η μια χρειάστηκε να νοσηλευτεί με κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ η δεύτερη φέρει ελαφρά χτυπήματα στο πόδι.

Το γεγονός κατήγγειλε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, κατηγορώντας την πολιτεία πως έχει καταδικάσει το νοσοκομείο να υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλεπάλληλα black out, να πλημμυρίζει με την πρώτη βροχή και να πέφτουν ταβάνια στα κεφάλια του προσωπικού.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.