Μάθημα με κουβέρτες σε Καβάλα και Σέρρες



Ακολουθώντας τα περίφημα υγειονομικά πρωτόκολλα του υπουργείου Παιδείας που ορίζουν να παραμένουν ανοιχτά τα παράθυρα των τάξεων, ως μοναδικό μέτρο για την προστασία των παιδιών από τον κορωνοϊό, οι μαθητές τουρτουρίζουν μέσα στις αίθουσες.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το kavalapost.gr αποτυπώνεται η δραματική κατάσταση για την οποία η Νίκη Κεραμέως πανηγυρίζει, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά επέστρεψαν με… ασφάλεια στα μαθήματά τους.
Τυλιγμένοι μέσα σε κουβέρτες που φέρνουν από τα σπίτια τους, φορώντας σκούφους και γάντια, οι μαθητές παρακολουθούν τα μαθήματά τους μέσα στο ψύχος….
Αντίστοιχες εικόνες και στις Σέρρες με μαθητές να πηγαίνουν στο σχολείο με κουβέρτες…



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.