Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του


 


 
Φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας, σε διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου, τα ξημερώματα της Παρασκευής με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να εντοπίζουν και να ανασύρουν από το σπίτι έναν ηλικιωμένο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η φωτιά ξεκίνησε από οίκημα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και εν συνεχεία επεκτάθηκε και στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, με τους ενοίκους των υπόλοιπων σπιτιών να απομακρύνονται.

Τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ενώ στο σημείο επιχείρησαν 15 Πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Παράλληλα αποκλείστηκαν οι γειτονικοί δρόμοι με την κυκλοφορία να διακόπτεται στην Πατησίων.

    Σε συνεχεία προηγούμενου μηνύματος, χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας στην πυρκαγιά επί της οδού Αγίου Μελετίου στην Αθήνα.
    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 14, 2022

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.