Αυξημένη κίνηση στον Κηφισό και την Αττική όδοΑυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδο αλλά και άλλες κεντρικές λεωφόρους του λεκανοπεδίου.
Στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού η κίνηση λίγο μετά τις 8:40 το πρωί ξεκινούσε από το ύψος της Πειραιώς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω ακινητοποιημένων οχημάτων στις Τρεις Γέφυρες αλλά και ενός τροχαίου στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Στην κάθοδο του Κηφισού τα προβλήματα με την κίνηση ξεκινούν από την Κηφισιά και συνεχίζονται μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών.

Στην Αττική Οδό καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο της τάξης των 5'-10' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις είναι της τάξης των 5΄- 10΄στην έξοδο προς Λαμία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.