Χωρίς αποζημίωση οι επιχειρήσεις εστίασης που κλείνουνΟ Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει ότι τα καταστήματα που θα μπορούν να μπουν οι εργαζόμενοι τους σε αναστολή θα είναι αυστηρά αυτά που πλήττονται από την απαγόρευση μουσικής.

Και όντως με βάσει την σχετική ΚΥΑ σε αυτό το μέτρο μπορούν να μπουν μόνο τα κέντρα διασκέδασης και τα μεγάλα κλάμπ. Ούτε τα μπάρ, ούτε τα καφέ, ούτε τα εστιατόρια ή τα μεζεδοπωλείο με μουσική.

Προσοχή, ένα μαγαζί που είχε δικαίωμα να έχει dj ή να απασχολεί μουσικούς, δεν μπορεί να τους βάλει σε αναστολή καθώς οι ΚΑΔ που έβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην απόφαση του είναι ελάχιστοι.


Τελικά, για μια ακόμη φορά, ευνοημένοι θα είναι οι λίγοι και μεγάλοι επιχειρηματίες και όχι η μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων, τα οποία ο Υπουργός θεωρεί ότι δεν πλήττονται από τα μέτρα....Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.