Φουρθιώτης προς Γεραπετρίτη και στελέχη της ΝΔ:""Μην με προκαλείτε άλλο""

«Απασφάλισε» ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης, δημοσιοποιώντας την επικοινωνία που είχε ο ίδιος με διάφορα στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης.


Στη δημοσιότητα έδωσε σειρά νέων sms που φέρεται να αντάλλαξε με υπουργούς αλλά και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις αναρτήσεις της προηγούμενης Κυριακής (23 Ιανουαρίου) που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και προκάλεσαν σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.


Σήμερα, λοιπόν, ο Μένιος Φουρθώτης «ξαναχτυπά», δημοσιεύοντας σειρά μηνυμάτων που αντάλλαξε τόσο με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη όσο και με αρκετά ακόμα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Γεραπετρίτη, ο παρουσιαστής ρωτά αν ήταν μόνο δύο τα SMS και οι κλήσεις του υπουργού προς τον ίδιο κατά τον Ιανουάριο του 2021, ενώ διερωτάται, ακόμη, αν ούτε οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ τον γνώριζαν.

 



Στην επόμενη ανάρτησή του στο facebook, μάλιστα, ο κ. Φουρθιώτης δημοσιοποιεί ορισμένα ακόμα sms που είχε ανταλλάξει με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, Σοφία Βούλτεψη, Κώστα Καραγκούνη, Παναγιώτη Καππάτο, Νίκο Χαρδαλιά, Κώστα Σκρέκα, Άννα Στρατινάκη.


Δημοσιεύσεων συνέχεια, και ο παρουσιαστής αναρτά μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις με Βορίδη, Πίκουλα, Ρωμανό, ενώ στο επόμενο post αποκαλύπτει τις όχι και τόσο αγαστές σχέσεις του Νότη Μηταράκη με τον πρώην υπουργό, Γιάννη Βρούτση.
Τέλος, καταφέρεται προσωπικά εναντίον του Γιώργου Γεραπετρίτη, προτρέποντάς τον να ανακαλέσει για τις δηλώσεις του στη Βουλή.

 

 
 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.