Συντριβή ψεμάτων Τουρκίας για αφοπλισμό νήσων. Ο ρόλος ΠακιστάνΙ. Μάζης, Κ. Γρίβας, Δ. Γάκης: Συντριβή ψεμάτων Τουρκίας για αφοπλισμό νήσων. Ο ρόλος Πακιστάν: πυρηνικά - μετανάστες
Γιάννης Μάζης, Κώστας Γρίβας, Δημήτρης Γάκης.
Από την εκπομπή «Αυτή είναι η λύση» με τον Βαγγέλη Φανίδη, της 4-1-2021.Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 20:00 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alert.
Στην εκπομπή γίνετε ανάλυση της Συνθήκης της Λωζάνης και οι καθηγητές εξηγούν τους λόγους που η Τουρκία επιμένει και γιατί δεν πρέπει να υποχωρήσει η Ελληνική κυβέρνηση. Ακούγονται όλα όσα δεν θέλουν να γνωρίζουμε.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.