Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Πρόβλημα και στα ορεινά του Δ. Καρδίτσας


Χωρίς ρεύμα βρίσκεται από τις 9 το πρωί και μετά μεγάλο μέρος του Δήμου λίμνης Πλαστήρα, λόγω προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από σπασίματα κολωνών του ΔΕΔΔΗΕ από το βάρος του χιονιού.

Αρχικά το πρόβλημα εντοπίσθηκε σε ολόκληρη την Δ.Ε. Νεβρόπολης και στο Μορφοβούνι με την Κερασιά από την Δ.Ε. Πλαστήρα. Το μεσημέρι το Μορφοβούνι ηλεκτροδοτήθηκε αλλά όλοι οι υπόλοιποι οικισμοί παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net, ο αντιδήμαρχος κ. Στεφ. Τσιαμαντάς η πρώτη επέμβαση του συνεργείο έγινε σε κολώνα μεταξύ Καλυβίων Πεζούλας και Νεοχωρίου, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η μόνη βλάβη, αφού η επανασύνδεση δεν κατέστη εφικτή παρά την παρέμβαση των τεχνικών. Πλέον αναζητούνται και άλλα σημεία που σημειώθηκαν βλάβες, με την προσπάθεια του συνεργείου να είναι δύσκολη λόγω της χιονόπτωσης αλλά και του ύψους του χιονιού που περιορίζει την προσβασιμότητα.

Επιπλέον χωρίς ηλεκτροδότηση είναι από το πρωί τα ορεινά χωριά - οικισμοί του Δήμου Καρδίτσας Νεράϊδα - Κουκέϊκα - Μεγαλάκκος - Σαραντάπορα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.