Ξυλοδαρμός καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ από ομάδα άγνωστων


Εισβολή στην ΑΣΟΕΕ από ομάδα 15 ατόμων έγινε περίπου στη 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης. Οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και χτύπησαν έναν καθηγητή μπροστά στα μάτια των φοιτητών, κάποιοι εκ των οποίων επίσης ξυλοκοπήθηκαν όταν προσπάθησαν να τον προστατεύσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση δεν συνδέεται με αντιεξουσιαστές. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι ο καθηγητής απέδωσε την επίθεση σε τρεις άλλους καθηγητές, με τους οποίους βρίσκεται σε διαμάχη. Πανεπιστημιακές πηγές αναφέρουν ότι εκκρεμείς υποθέσεις του καθηγητή με τη Δικαιοσύνη ήταν σε γνώση των πρυτανικών αρχών, χωρίς να υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.