Ιορδανία: Χωρίς ρεύμα μεγάλο τμήμα της χώρας εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης


Εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει σημειωθεί σε πολλές πόλεις της Ιορδανίας, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει μεγάλο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αρχών, έχουν επηρεαστεί περισσότερες από 20 πόλεις ανά την επικράτεια, ενώ το μπλακ άουτ αποδίδεται σε πτώσεις δέντρων σε καλώδια εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Το έργο των συνεργείων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης είναι εξαιρετικά δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, υπογραμμίζεται, με τις ιορδανικές αρχές να αναφέρουν ότι περίπου 1.300 υπάλληλοι με 400 μηχανήματα έργου καταβάλλουν προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία της Ιορδανίας, το ύψος του χιονιού στην ορεινή περιοχή Ρας Μούνιφ (στον βορρά) έφθασε τα 34 εκατοστά, ενώ στην πρωτεύουσα Αμμάν στα 22 εκατοστά.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η χιονόπτωση θα περιοριστεί τις επόμενες ώρες μόνο στο νότιο τμήμα της Ιορδανίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.