Παραμένει στην Αυστραλία ο Τζόκοβιτς - Κέρδισε τη δίκη και πάει στο Australian Open


Τον Νο. 1 τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, δικαίωσε η αυστραλιανή δικαιοσύνη, η οποία αποφάνθηκε ότι ο αθλητής πρέπει να παραμείνει στην Αυστραλία και να συμμετάσχει κανονικά στο αθλητικό τουρνουά. 

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, αφού ο δικαστής βρήκε παράλογο τον τρόπο με τον οποίο ο αξιωματούχος των συνόρων πήρε την απόφασή του να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου πρωταθλητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόκοβιτς είχε φτάσει στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα προκειμένου να πάρει μέρος στο Australian Open που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.