ΣΤΑΣΥ: 600 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα - Πιθανή μείωση των δρομολογιων


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός, περίπου 600 εργαζόμενοι βρίσκονται σε καραντίνα ή νοσούν με κορωνοϊό, ενώ ο πρόεδρος των Εργαζομένων στη ΣΤΑΣΥ, Σπύρο Ρεβύθη, περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«Είμαστε 2.450 εργαζόμενοι, ενώ θα έπρεπε να είναι 3.127 και το προσωπικό στη συντήρηση και στη λειτουργία δουλεύει σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες χωρίς να παίρνουν ρεπό. Υπερωρίες και μειώσεις δρομολογίων και εφόσον φτάσουμε σε μεγάλα ποσοστά» ανέφερε ο Σ. Ρεβύθης στον τηλεοπτικό σταθμό.


Πηγές από το υπουργείο Μεταφορών που επικαλείται το κανάλι, αναφέρουν πως υπάρχει σχέδιο για εκμετάλλευση υπερωριών και σπαστά ωράρια ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες τις ώρες αιχμής, αποκλείοντας προς το παρόν το ενδεχόμενο μειώσεων δρομολογίων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.