Νεκρός μέσα σε σουίτα ξενοδοχείου της παραλιακής εντοπίστηκε 44χρονος Άραβας χρηματιστής


Μυστήριο επικρατεί με τον θάνατο ενός Άραβα χρηματιστή ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο 44χρονος Άραβας ο οποίος δραστηριοποιούνταν σε Αθήνα, Ελβετία και Ντουμπάι, το τελευταίο διάστημα έμενε σε σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στην παραλιακή, δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους συγγενείς του.


Τελικά, σύμφωνα με το protothema.gr μια καμαριέρα τον εντόπισε νεκρό μέσα στη σουίτα όπου έμενε. Δίπλα του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης αλλά και ηρεμιστικά χάπια.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ καθώς όπως αποδεικνύεται, ο χρηματιστής ο οποίος ήρθε στη χώρα μας με ελβετική βίζα για να κάνει επενδύσεις, τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τον τραπεζικό του λογαριασμό.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.