Συνελήφθη ο 34χρονος που κρατούσε όμηρη την σύντροφό του



Ο 34χρονος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την κοπέλα και να ανατινάξει πολυκατοικία επί της οδού Αλκιβιάδου, συνελήφθη λίγο πριν από τις 20:00 από άνδρες των ΕΚΑΜ

Η ομηρία διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο άνδρας, αιγυπτιακής καταγωγής, νωρίτερα και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε την πρώην σύντροφό του να τον ακολουθήσει από το σπίτι της, στο Γαλάτσι, στο δικό του, στην οδό Αλκιβιάδου 55 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κρατώντας μια φιάλη υγραερίου, απειλούσε να προκαλέσει έκρηξη στην πολυκατοικία, η οποία εκκενώθηκε από τις αρχές.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Για λόγους ασφαλείας, το κτίριο εκκενώθηκε από τις Αρχές, ενώ είχε περικυκλωθεί από αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Στο σημείο βρέθηκε  ειδικός διαπραγματευτής, καθώς και η Πυροσβεστική.
Η αρχική ενημέρωση  ανέφερε ότι ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι δύο αλλοδαπών γυναικών και άρπαξε τη μία.

Ο άνδρας είναι αιγυπτιακής καταγωγής, ενώ η γυναίκα βουλγαρικής. Η κλήση στην αστυνομία έγινε από την αδερφή της κοπέλας η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα που ο άνδρας ξεκίνησε την επίθεση, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Η αδερφή της γυναίκας που κρατούνταν  από τον πρώην σύντροφό της, μέσα στο σπίτι, μόλις έφτασε στο σημείο, πλησίασε τους αστυνομικούς για να ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν. Εμφανώς ταραγμένη, ρωτούσε σε σπαστά ελληνικά αν είναι καλά, με έναν από τους άνδρες της Αστυνομίας να προσπαθεί να την καθησυχάσει. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.