Στέφανος Μάνος για Αττική Οδό: Οι οδηγοί έπρεπε να πληρώσουν 2.000 ευρώ!



Ε, ΟΧΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΑΝΟΗΤΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΚΑΤΕΡΡΕΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. 
ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK KAI TO TWITTER. 

Ο ΙΔΙΟΣ ''ΚΥΡΙΟΣ'' ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ.....ΤΟΝ ΚΟΚ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!
«Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους» είχε αναφέρει αρχικά ο πρώην υπουργός  της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, επιχείρησε να δώσει διευκρινήσεις

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Μάνου:

«Επειδή με ρώτησαν πώς μπορεί πρακτικά να γίνει ο έλεγχος των ελαστικών, θυμίζω ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, ο κ. Πιερρακάκης ανακοίνωσε νέα εφαρμογή με την οποία εντοπίζονται τα αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ. Τα ΚΤΕΟ ελέγχουν μεταξύ άλλων την κατάσταση των ελαστικών και διατηρούν τις πληροφορίες κάθε αυτοκινήτου για τρία χρόνια τουλάχιστον. Η δική μου υπόθεση είναι ότι οι νταλίκες που δίπλωσαν στην Αττική Οδό και η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που ακινητοποιήθηκαν είχαν φθαρμένα ελαστικά.

Με την εφαρμογή του κ. Πιερρακάκη είναι εύκολος ο έλεγχος. Τα αυτοκίνητα που ακινητοποιήθηκαν στην Αττική Οδό και θα αποζημιωθούν με απόφαση του πρωθυπουργού με 2.000 ευρώ είχαν περάσει ΚΤΕΟ; Και αν ναι, το ΚΤΕΟ είχε συστήσει αντικατάσταση ελαστικών; Και αν πάλι ναι, αντικαταστάθηκαν; Διότι αν το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ και δεν είχε αντικαταστήσει φθαρμένα ελαστικά παρά τη σχετική υπόδειξη, τότε δεν πρέπει να λάβει αποζημίωση 2.000 ευρώ αλλά ενδεχομένως να πληρώσει αποζημίωση για όσα προβλήματα προκάλεσε στους άλλους.»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.