Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα 10 ΙανουαρίουΤο άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου εισηγήθηκε η Επιτροπή που συνεδρίαζε από το πρωί της Τρίτης.

Οι μαθητές θα κάνουν 3 self test υποχρεωτικά την εβδομάδα και σε περίπτωση κρούσματος στην τάξη θα διενεργούνται 5 self test δηλαδή ένα την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η εισήγηση πριν από την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο τη Δευτέρα όλοι οι μαθητές να υποβληθούν σε rapid test. Η επιτροπή συνεδριάζει ακόμη και αυτό που συζητείται είναι αν θα μείνει το πρωτόκολλο για το κλείσιμο ενός τμήματος στο 50+1.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της συνεδρίασης.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.