ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -ΣΕΡΒΙΑ ..Αρκετά σοβαρό το διπλωματικό επεισόδιο με τον τενίστα Ν1 Νόβακ Τζόκοβιτ



ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ -ΣΕΡΒΙΑ ..Αρκετά σοβαρό το διπλωματικό επεισόδιο με τον τενίστα Ν1 Νόβακ Τζόκοβιτ

Διπλωματικό θρίλερ με τον Novak Djokovic (Νόβακ Τζόκοβιτς) στην Αυστραλία, όπου  Νο 1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη είναι υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.Dεν του επιτρέπουν να χρησιμοποιήσει ούτε το κινητό του τηλέφωνο.


Οι αντιδράσεις στη Σερβία,ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΘΕΩΡΗΤΕ Ο ΣΕΡΒΟς ΤΕΝΙΣΤΑς ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥΣ  ισχυριζονται οτι ο Τζόκοβιτς έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την ιατρική εξαίρεση που έχει λάβει


Στη Σερβία μιλανε  για πολιτικά παιχνίδια των Αυστραλών και τα τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι τα έγγραφα του Τζόκοβιτς που αποδεικνύουν ότι δικαιούται ιατρικής εξαίρεσης για είσοδο στην Αυστραλία χωρίς εμβολιασμό είναι έγκυρα.

 ο Τζόκοβιτς έχει νοσήσει τους προηγούμενους μήνες -μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό το καλοκαίρι του 2020- η νόσηση του έχει πιστοποιηθεί και το τυπικό λάθος που έγινε με τη συμπλήρωση λάθος εντύπου στη βίζα δεν μπορεί να του στερήσει την είσοδο στη χώρα αλλά και τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

 Θεωρούν ότι αυτή ήταν η ευκαιρία που έψαχναν πολιτικοί για να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια απαιτώντας την απέλαση του Τζόκοβιτς.


Οι Αυστραλοί έχουν αυτό το δικαίωμα, αλλά ο οργανισμός του Australian Open είναι στο πλευρό του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Και προσπαθούν να πείσουν τις αρχές να κλείσουν το θέμα και να επιτρέψουν στον Τζόκοβιτς να εισέλθει στη χώρα.

Πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση της Σερβίας να παίρνει θέση, καλώντας τον πρέσβη της Αυστραλίας στο Βελιγράδι για εξηγήσεις, αλλά και για να εκφράσει την απαίτηση να σταματήσει η κράτηση του Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.