Καββαθάς της ΓΣΕΒΕΕ.. Η εστίαση σε ανεπίσημο lockdown εδω και δύο μήνες!!


«Η εστίαση είναι σε ανεπίσημο lockdown. Εδώ και δύο μήνες σχεδόν, από τις αρχές Νοεμβρίου λόγω των περιοριστικών μέτρων ο κλάδος έχει υποστεί μια μείωση του κύκλου εργασιών της τάξης του 50-60%», τόνισε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γ. Καββαθάς.
Ο κ. Καββαθάς μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε αναφορά στα προβλήματα του κλάδου της εστίασης και σημείωσε ότι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων παρουσίασε μια παρόμοια εικόνα, καθώς οι κρατήσεις κινήθηκαν στο 60%-70% σε σχέση με το 2019.
Πρόσθεσε ότι υπήρξαν πάρα πολλές ακυρώσεις, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο νέων μέτρων, τόνισε ότι ο κλάδος της εστίασης έχει ήδη τεράστια προβλήματα επιβίωσης και ήδη τμήματα του κλάδου είναι κατεστραμμένα.
«Προέχει η δημόσια υγεία αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να στηριχθούν οικονομικά οι επιχειρήσεις», υπογράμμισε ο κ. Καββαθάς.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.