Ο σεφ Λ.Λαζάρου αντίθετος με τυχόν νέα μέτρα...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ δηλώνει!!



Ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, εξέφρασε τη διαφωνία του με τα νέα περιοριστικά μέτρα που συζητούνται προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου και αναμένεται να αφορούν και την εστίαση.

Ο γνωστός σεφ αφού επεσήμανε ότι η μείωση του ωραρίου αλλά και της πληρότητας θα είναι καταστροφή, τη στιγμή που, ήδη, με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, υπάρχει μεγάλο ποσοστό της πελατείας που έχει μειωθεί.

Όπως είπε το κόστος όταν νοικιάζεις ένα μαγαζί 400 τετραγωνικών και μπορείς να εκμεταλλευτείς μόνο τα 150 τετραγωνικά είναι μεγάλο για τις επιχειρήσεις. Εάν ληφθούν νέα περιοριστικά μέτρα, θα πρέπει να υπάρξει κρατική ενίσχυση, επεσήμανε.

Ο Λευτέρης Λαζάρου, επεσήμανε ακόμα ότι τριήμερο των Φώτων είναι το καλύτερο για τις επιχειρήσεις εστίασης και εξέφρασε τη διαφωνία του με τυχόν περιορισμούς από τις 3 Ιανουαρίου στο ωράριο με αποτέλεσμα να κλείνουν τα εστιατόρια στις 12 τα μεσάνυχτα.

Δεν έχει καμιά σχέση ένα εστιατόριο με ένα μπαρ, επεσήμανε, λέγοντας ότι στην εστίαση τηρούνται αποστάσεις και όλοι οι πελάτες είναι καθισμένοι.


Όσον αφορά τους ελέγχους, επεσήμανε πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που διενεργούνται, καθώς, όπως είπε, όταν ένα κλιμάκιο πηγαίνει σε ένα μαγαζί αμέσως το μαθαίνουν όλοι οι επαγγελματίες.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.