Ε.Σ.Υ σε διάλυση .Ηλικιωμένος τραυματίας περίμενε μια ώρα στην βροχή στην Αμαλιάδα


 


 Μια ώρα μέσα στη βροχή περίμενε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει ηλικιωμένος στην Αμαλιάδα, που έπεσε το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο δρόμο και τραυματίστηκε.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο Ilia.news.gr, ο άτυχος άνδρας επέστρεφε στο σπίτι του αργά το μεσημέρι όταν γλίστρησε, προφανώς στα νερά της βροχής, και έπεσε στην άκρη του δρόμου, στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.

Περίοικοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσε μέσα σε ένα λεπτό όχημα και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας αλλά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… πουθενά. Τα τηλεφωνήματα στο ΕΚΑΒ αλλεπάλληλα, ενώ οι πυροσβέστες για να προστατεύσουν τον τραυματία τον σκέπασαν με αδιάβροχο και τον μετέφεραν σε ασφαλές σημείο, περιμένοντας το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε… μία ώρα μετά αφού βρισκόταν (όπως ακούγεται και στο βίντεο του «Ilia.news») στη Ζαχάρω!

Εν τέλει μετά από 60 λεπτά το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο…

Μήπως πρέπει να απολογηθεί κάποιος για αυτές τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις του ΕΚΑΒ ; Aπό το ρεπορτάζ μας καθημερνά, σας διαβεβαιώνουμε ότι για αυτήν την κατάσταση, καμία ευθύνη δεν έχουν τα πληρώματα, αλλά το σύστημα της κεντρικής διεύθυνσης του ΕΚΑΒ.

Εσείς με τους «γιακάδες» και τις γραβάτες, «ασχοληθείτε» με το θέμα αυτό ,ειναι για την Υγεία των πολιτών της Ηλείας…


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.