Υποδείξεις -προτροπή του Υφυπυργού Αγροτικής Αναπτυξης Σ.Κεδίκογλου..""Οι σωστοί μελισσοκόμοι πρέπει να επιβραβεύονται και οι παραβάτες να εκλείψουν""

 


 

 Ο Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ  ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΘΑ ΈΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ;; ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣΤηλεδιάσκεψη με επιστημονικούς φορείς για την προστασία της μελισσοκομίας είχε σήμερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμος Κεδίκογλου. Συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ Σέρκος Χαρουτουνιάν, η λέκτορας Μελισσοκομίας του ΑΠΘ Χρυσούλα Τανανάκη, ο προϊστάμενος του Τμήματος Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών Μάριος Τζιτζινάκης, ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλαος Θωμαϊδης και ο επίκουρος καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντώνιος Τσαγκαράκης.

Ο ΥφΑΑΤ κατά την τοποθέτησή του, δήλωσε υπέρμαχος της βιώσιμης ανάπτυξης της μελισσοκομίας στη χώρα μας, αναδεικνύοντας το μέτρο της ιχνηλασιμότητας ως το πολυτιμότερο "όπλο" για την ανάδειξη της μοναδικής ποιότητας του ελληνικού μελιού.

"Σκοπός μας μέσα από την Εθνική Επιτροπή, είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των μελισσοκόμων", τόνισε ο κ. Κεδίκογλου και επισήμανε πως πρέπει να αναζητηθεί ένα κοινό πλαίσιο εργασίας των επιστημόνων αναφορικά με το έργο των ελέγχων. "Με το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύγκληση της Επιτροπής, που θα εργαστεί όχι σε ένα πλαίσιο κυρώσεων αλλά επιβράβευσης. Οι σωστοί μελισσοκόμοι πρέπει να επιβραβεύονται και οι παραβάτες να εκλείψουν".

Πηγή: ΑΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.