Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Μόνικα στην Κυπαρισσία



Ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία βρέθηκε στις 12.30 απαγχονισμένος εντός του κελιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr. ο άνδρας μπήκε στην τουαλέτα και άνοιξε το νερό προκειμένου να υποθέσουν οι συγκρατούμενοί του ότι κάνει μπάνιο.

Στη συνέχεια έδεσε ένα σεντόνι στο παράθυρο και κρεμάστηκε. Να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος για την δολοφονία της γυναίκας του στην Κυπαρισσία δεν είχε ζητήσει την βοήθεια ψυχολόγου των φυλακών.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί για την ανθρωποκτονία της συντρόφου του, η οποία αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την ξαδέρφη της στις 24/05/21 και το πτώμα της εντοπίστηκε στις 01/09/21 από τον ιδιοκτήτη της οικίας όπου διέμενα, στον προαύλιο χώρο, ο οποίος είχε καλυφθεί με τσιμέντο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.