Ευχετήρια επιστολή Πόυτιν στον Μητσοτάκη με αφορμή τον εορτασμό των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Ειρήνη και ευημερία «στο φίλο ελληνικό λαό»

 

Ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν σημειώνει στην επιστολή του την ιδιαίτερη σημασία της επιτυχούς έναρξης, υπό την αιγίδα των δύο ηγετών, του Έτους Ιστορίας Ρωσίας – Ελλάδας. Προσθέτει ότι είναι συμβολικό ότι πολλές από τις εκδηλώσεις του Έτους είναι αφιερωμένες στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, στην αίσια έκβαση της οποίας συνέβαλε η Ρωσία.

Επίσης, στην επιστολή αναφέρεται ότι η πρόσφατη συνάντηση με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Σότσι επιβεβαίωσε τις καλές προοπτικές της διεύρυνσης της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.