Εκκενώνεται το μετρόΆγνωστος τηλεφώνησε στις 15:25 στο zougla.gr και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και στις 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του μετρό.

Αρχικά η ΣΤΑΣΥ εκκένωσε τους δύο συγκεκριμένους σταθμούς, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι κλείνουν εντελώς οι γραμμές 2 και 3 του μετρό και δεν θα εκτελούνται καθόλου δρομολόγια, καθώς απαιτείται να εκκενωθεί και το Κέντρο Ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στο Σύνταγμα.

Κατά συνέπεια, έκλεισαν οι γραμμές 2 και 3 και αυτή την ώρα δρομολόγια εκτελούνται μόνο στη Γραμμή 1, δηλαδή τον πρώην ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της εταιρείας, έχουν εκκενωθεί όλοι οι σταθμοί των γραμμών 2 και 3 και οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες.
zougla.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.