Συλλαλητήριο στην Αθήνα για αύξηση των συντάξεων και στήριξη του ΕΣΥ

Στο κέντρο της Αθήνας μεγάλο συλλαλητήριο συνταξιούχων με κάλεσμα των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων.

Με συνθήματα όπως «φέρτε πίσω όλα τα κλεμμένα με αίμα ο λαός τα έχει πληρωμένα», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος από όπου ξεκίνησαν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Ωστόσο, στο ύψος της Βουλής κλούβες των ΜΑΤ έχουν φράξει το δρόμο και τους εμποδίζουν να προχωρήσουν. Κάτι που καταγγέλλουν οι διαδηλωτές.
ι συνταξιούχοι απαιτούν στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, απόδοση σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης και 14ης σύνταξης καθώς και αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις.

Ζητούν να τους τους αποδοθεί το 0,5% του τακτικού προϋπολογισμού που είναι νομοθετημένο για τα έτη 2020 – 2021 καθώς και τα αναδρομικά αφορολόγητα.
Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται αντιπροσωπεία από την ΕΓ του ΠΑΜΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, ενώ χαιρετιστήρια μηνύματα έστειλαν η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα και η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών.

Λόγω της κινητοποίησης κλειστές είναι: η Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη και η Βασ. Αμαλίας.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.