ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ - Εικόνες από τον Καθεδρικό της Δαμασκού στην Συρία

 Το Πατριαρχείο Αντιοχείας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη σημερινή Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Δαμασκού όπου χοροστάτησε ο Πατριάρχης Ιωάννης ο 10ος. Ο Υπουργός Προεδρικών Υποθέσεων, Mansour Azzam, έδωσε τα συγχαρητήριά του εκ μέρους του Προέδρου al-Assad. Δε θα κάνουμε κάποιο σχόλιο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Η Μέση Ανατολή παραμένει η κοιτίδα της Χριστιανοσύνης. Δεν είναι τυχαίο ότι η Συρία τα έβαλε με όλο τον κόσμο και εξέρχεται νικήτρια έχοντας βέβαια πληρώσει βαρύ φόρο αίματος. Αίμα στο οποίο συγκαταλέγεται τόσο εκείνο των νεομαρτύρων που δεν αλλαξοπίστησαν μπροστά στους τζιχαντιστές όσο και των μουσουλμάνων στρατιωτών που έδωσαν μάχες για να κρατήσουν ελεύθερες τις χριστιανικές πόλεις.
Κι όμως με αυτή τη Συρία που μας συνδέουν τόσα πολλά, η χώρα μας έχει διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις και τρέχει πίσω από ιμπεριαλιστές για να συνταχθεί με τις απόψεις τους.

  http://www.freepen.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.