Ρωσσία στο Σ.Α . του ΟΗΕ .Εθεσε βέτο σε ψήφισμα για την κλιματική αλλαγή!


 
"Δεν αποτελεί κίνδυνο παγκόσμιας ασφάλειας"


 Στοπ» βάζει η Ρωσία στην παραφιλολογία περί κλιματικής αλλαγής την οποία μάλιστα ο  Έλληνας πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης την αναφέρει ως «κρίση» έχοντας επενδύσει πολιτικά σε αυτή.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η Ρωσία έβαλε «βέτο» σε ψήφισμα του ΣΑ του ΟΗΕ σύμφωνα με το οποίο η κλιματική αλλαγή θα αναγνωριζόταν ως παράγοντας κινδύνου για την διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Με το βέτο αυτό η Ρωσία δίνει την δική της θέση αναφορικά με τη νέα «πανδημία» αυτή της αλλαγής του κλίματος που χρησιμοποιείται πλέον ως πρόφαση για νέους περιορισμούς.

    JUST IN - Russia vetoes UN resolution to recognize "climate change" as a threat to global security.
    — Disclose.tv (@disclosetv) December 13, 2021

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.