Ο πρέσβης Δημήτριος Ράλλης εκλέχθηκε Αν. Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ)


Στη θέση του Αναπληρωτού Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) εκλέχθηκε ο Πρέσβης Δημήτριος Ράλλης, μετά από απόφαση που υιοθέτησε κατά τη 44η Σύνοδό του, το Συμβούλιο των Υπουργών Eξωτερικών των Kρατών Mελών του.

Σημειώνεται ότι η εκ νέου εκλογή Έλληνα υποψηφίου σε ανώτατη θέση στην Γραμματεία του εν λόγω Οργανισμού, η οποία αποτελεί προϊόν πολύμηνης προσπάθειας, υποδηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αποδίδει η χώρα μας στον ΟΣΕΠ, καθώς και την εν γένει απήχηση που έχει η Ελλάδα εντός του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) ιδρύθηκε το 1992 ως άτυπη πρωτοβουλία και μετεξελίχθηκε σε διεθνή οικονομικό οργανισμό την 1/5/1999.

Στον ΟΣΕΠ συμμετέχουν 13 κράτη της ευρύτερης περιοχής του Ευξείνου Πόντου (Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Αρμενία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σερβία και Τουρκία).



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.