ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΥ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

 


ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Θ.ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΡΟΓΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....

 

Με 122.186 μολύνσεις μέσα σε ένα 24ωρο, η Βρετανία κατέγραψε νέο ρεκόρ κρουσμάτων από 119.789 που είχε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκαν επίσης 137 νέοι θάνατοι από Covid-19. Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν χάσει τη ζωή τους 147.857 άνθρωποι.

Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι η βρετανική κυβέρνηση θα προσφέρει 12μηνες βίζες εργασίας σε υγειονομικό προσωπικό από άλλες χώρες αφού η πανδημία του νέου κορονοϊού επιδείνωσε τις ελλείψεις στον τομέα της υγείας.

Σημειώνεται πως το μέτρο αυτό θα είναι προσωρινό και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στις αρχές του επόμενου έτους. Ο ελάχιστος ετήσιος μισθός ώστε να πληροί κάποιος τις προϋποθέσεις για να λάβει βίζα θα είναι 20.480 λίρες (περίπου 28.000 ευρώ). 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.