Πιερρακάκης:Από την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμη η ψηφιακή ταυτότητα!!

 Η ψηφιακή ταυτότητα θα ενσωματωθεί στο Covid free wallet και θα είναι έτοιμη από εβδομάδα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Για την ψηφιακή ταυτότητα που θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Covid free wallet, στο κινητό τηλέφωνο των πολιτών, μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι η ψηφιακή ταυτότητα θα είναι έτοιμη την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη.
Όπως είπε, στο app που χρησιμοποιούν οι πολίτες για την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού, θα ενσωματωθεί και η ψηφιακή ταυτότητα.


Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία που θα φέρει, σύμφωνα με τον υφυπουργό, αυτά θα είναι: Φωτογραφία, ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης.
Επίσης, τόνισε ότι χρησιμοποιείται μόνο κατά την επίδειξη του πιστοποιητικού COVID.
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στην πορεία των εμβολιασμών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, το 70,4% του γενικού πληθυσμού και το 80,2% του ενήλικου πληθυσμού έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.
Επίσης, για την τρίτη δόση, σημείωσε ότι τα ποσοστά είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ευρώπη, καθώς υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση με το 90% των άνω των 60 ετών να έχει εμβολιαστεί με την τρίτη δόση.
Στις υπόλοιπες ηλικίες δικαιούχων, το ποσοστό εκείνων που έχουν κάνει ή προγραμματίσει να κάνει την τρίτη δόση, ανέρχεται σε 63%-64%.
Επίσης, 12.000 παιδιά ηλικίας 5 - 11 ετών έχουν εμβολιαστεί, ενώ συνολικά έχουν κλειστεί 40.000 ραντεβού. 

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ  ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ..ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ!!ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;;

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.