Η Κ.Στεφανίδη εκφράζει την απορία της για την επιλογή του ΠΣΑΤ να ψηφίσει τον Αντενοκούμπο ως τον καλύτερο αθλητή και όχι τον Χ.Τέντογλου


 


 Η Κατερίνα Στεφανίδη με τιτίβισμά της δεν έδειξε να συμφωνεί με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ που ανέδειξαν κορυφαίο αθλητή τον σταρ των Μπακς.

Η Στεφανίδη έδειξε με την αναφορά της στα social media πως το σωστό για αυτήν θα ήταν να βγει κορυφαίος αθλητής ο Τεντόγλου και όχι ο Αντετοκούνμπο. Μάλιστα άνοιξε και διάλογο με όσους συμμετείχαν στο post της. Δείτε τι έγραψε:

Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χ@@τηκε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);

Στη συνέχεια έδωσε τις εξής εξηγήσεις για το σκεπτικό της αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλά δεν έχουν και τόση διαφορά ηλικίας με τον Γιάννη. Ούτε προσωπικό είναι το θέμα. Ούτε έχει σχέση το τι πρεσβεύουν. Απλά απορώ αυτοί που ψήφισαν.

Ο Γιάννης μπορεί να κερδίσει το NBA κάθε χρόνο. Η δυσκολία είναι το ότι οι Ολυμπιακοί γίνονται κάθε 4. Σε ολυμπιακή χρόνια αθλητής της χρονιάς πρέπει να είναι Ολυμπιονίκης.

gazzetta.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.