Απαγωγή Κυπαρίσση: Ελέγχουν υλικό από κάμερες



Οι αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ώστε να επιλυθεί άμεσα η υπόθεση ενώ χθες οι απαγωγείς φέρεται να επικοινώνησαν με τους οικείους του επιχειρηματία και να ζήτησαν λύτρα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν βίντεο από κάμερες της περιοχής, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής, το κινητό τηλέφωνο του θύματος αλλά και τα στίγματα των κινητών που βρίσκονταν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών την ώρα της απαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προχθές από το Πικέρμι καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό.


Φως στην υπόθεση προσπάθησε να ρίξει με την κατάθεση της, η γυναίκα που μιλούσε την ώρα της απαγωγής με το θύμα, και μάλιστα με βιντεοκλήση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άκουσε το θύμα και την οχλαγωγία καθώς είχε αφήσει δίπλα του το κινητό τηλέφωνο και τονίζει ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

Το θύμα προσπαθούσε να καθυστερήσει τους δράστες στην συνομιλία που είχε μαζί τους άλλα κάποιος εξ αυτών το κατάλαβε και αμέσως απενεργοποίησε το κινητό.

Οι αστυνομικές αρχές πλέον στρέφουν τις έρευνες τους στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία καθώς εκτιμούν ότι από εκεί προέρχονται οι απαγωγείς.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.