Υπόθεση Παναγιωτόπουλου.Ελεύθερος με περιοριστικός όρους για την πρώτη δίωξη,κρατούμενος για απολογία για την δευτερη δίωξη

 Θα απολογηθεί ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του για τα ροζ βίντεο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλικη ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Σύμφωνα με το GRTimes, σε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέτασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.
Μεγαλώνει η λίστα των καταγγελιών σε βάρος του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παραμένει κρατούμενος, μετά από νέα ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του σήμερα. Η νέα δίωξη ασκήθηκε έπειτα από τρίτη μήνυση που υπέβαλε άλλη μία γυναίκα που αναγνώρισε τον εαυτό της σε «ροζ βίντεο». Ο ίδιος κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν στη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό την βλάβη άλλου.  

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.