Ναυάγιο στην Πάρο με 80 μετανάστες..41 άνθρωποι εως τώρα έχουν διασωθεί!


 

 Μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού στην Πάρο, όπου έχει σημάνει συναγερμός, μετά από ναυάγιο σκάφους το οποίο μετέφερε 80 μετανάστες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ 41 άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι τώρα, με τις αναφορές να λένε πως όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται στη θάλασσα.

 Στην επιχείρηση του λιμενικού συμμετέχουν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, αεροσκάφος c-130 και 9 παραπλέοντα πλοία. Στο σημείο επίσης μεταβαίνει ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Μόλις χθες στα Αντικύθηρα 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο, με το λιμενικό να προχωράει στη διάσωση 90 μεταναστών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.