ΑΚΤΟΥΝ ΑΚΤΟΥΝ ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 6ης ΠΡΩΙΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ



ΑΚΤΟΥΝ ΑΚΤΟΥΝ  ..ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 6ης ΠΡΩΙΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΑΣΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ 

ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑ  ΕΧΤΕΣ ΑΡΓΑ ,που μερες συνεδρίαζε και εμείς εδω το αναβάλαμε απο μερα ΣΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ ,,ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΆΡΟΝ ΆΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ 
Νέα μέτρα με βάση τις αποφάσεις της Επιτροπής των Ειδικών για τον κορονοϊό τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 6 το πρωί και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Ιανουαρίου, όπως ανανακοίνωσε χθες ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, η μάσκα πλέον είναι υποχρεωτική σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ακόμα και στα γυμναστήρια και στα μπαρ. Συγκεκριμένα, κάποιος δεν χρησιμοποιεί τη μάσκα μόνο όταν καταναλώνει τροφή ή κάποιο ποτό.

Η διπλή μάσκα ή οι ενισχυμένες μάσκες είναι πλέον υποχρεωτικές στα σουπερμάρκετ και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, οι δημόσιες ή ιδιωτικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα δεν θα γίνουν σε καμιά περιοχή της χώρας. Από τη ρύθμιση αυτή εξαιρούνται τα θεματικά πάρκα. Επίσης, όσοι μπαίνουν στη χώρα, πέρα από το τεστ που υποχρεούνται να έχουν πριν την είσοδο τους, θα πρέπει – μετά από ισχυρή σύσταση της επιτροπής- να υποβάλλονται σε επαναληπτικά τεστ τη δεύτερη και την τέταρτη μέρα από την ώρα που έρχονται στη χώρα μας.


τα πρόστιμα είναι
συνοπτικά ,,150 ευρώ γιατί δεν φοράς μάσκα ..παντού

ΣΕ ΜΜΜ ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ 300 
ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.
 
ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ 150 ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΑΜΑΣΚΟ

ΜΕΤΑ ΤΗΣ 3 ΓΕΝΝΑΡΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΕς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΤΩΝ SMS , τα μέτρα δεν θα αφορούν τα σχολεία αλλά μόνο την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την τηλεργασία. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο υπουργός Υγείας είπε ότι η μάσκα παραμένει υποχρεωτική και στην εκκλησία και στα θέατρα και τα σινεμά, ενώ εντείνονται οι έλεγχοι των μέτρων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.