Αυτοκτονία 62χρονου συνταξιούχου στις σιδηροδρομικές ράγες στον Βόλο!


 


Ένας 62χρονος συνταξιούχος, πρώην σιδηροδρομικός υπάλληλος, έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις ράγες του τρένου, στη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος Ζάχου – Παπαδιαμάντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να ήταν κρυμμένος σε σημείο της διάβασης, εμφανίστηκε μπροστά στα ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια μπήκε μπροστά στην αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο αυτόχειρας φέρεται να είχε διαφύγει από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου όπου νοσηλευόταν καθώς έπασχε από κατάθλιψη.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ταυτοποιήθηκε από οικείους του

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.