Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.42ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

 

  Ειδικότερα, στο νοσοκομείο Αγρινίου από τον περασμένο Ιούλιο έχει πάψει να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορωνοϊού η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και όποιος ασθενής κρίνεται απαραίτητο να διασωληνωθεί σε ΜΕΘ, διακομίζεται κατά κύριο λόγο σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, της Πάτρας ή της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τις τελευταίες ώρες έχει επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας ενός 42χρονου άνδρα που νοσηλευόταν στην κλινική κορωνοϊού και ο οποίος πλέον έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Από τους ιατρούς έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε ΜΕΘ, αλλά δεν μπορεί να βρεθεί κρεβάτι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία.

Σημειώνεται πάντως ότι στην κλινική κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 24 ασθενείς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης νοσηλείας μέχρι 67 ασθενών. Παρόλα αυτά, τονίζεται ότι η κατάσταση θα αρχίσει να «ζορίζει» επικίνδυνα το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Αιτωλοακαρνανίας, αν και όταν οι ασθενείς στην κλινική ξεπεράσουν τους 45, λόγω των σημαντικών ελλείψεων που αντιμετωπίζει σε έμψυχο δυναμικό.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.