Απόπειρα βιασμού 22χρονης στη Νίκαια



Τέσσερα άτομα  στις 2 τα ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Καρακουλουξή και Τσαλδάρη στη Νίκαια, όπως η ίδια η κοπέλα κατήγγειλε  επιχείρησαν να τη βιάσουν. 
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να γλυτώσει από τους δράστες όταν μία διερχόμενη γυναίκα που άκουσε τις φωνές της προσέτρεξε σε βοήθεια.

Οι τέσσερις άνδρες όταν αντιλήφθηκαν τη γυναίκα τράπηκαν σε φυγή.
Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια της Νίκαιας, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, δίνοντας την περιγραφή των δραστών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.