Νεαροί ακινητοποίησαν και χαράκωσαν 17χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν

 

  Δύο νεαροί ακινητοποίησαν 17χρονο μαθητή στο Κολωνάκι και τον χαράκωσαν με μαχαίρι στο λαιμό για να τον ληστέψουν


Βραδινές ώρες και ενώ ο ανήλικος κάθονταν σε παγκάκι της πλατείας, και περίμενε τους φίλους του, τον πλησίασαν δύο νεαροί και του ζήτησαν να τους δώσει όλα τα χρήματα που είχε στις τσέπες του. Το θύμα τους έδωσε πέντε ευρώ, και τότε οι δράστες του ζήτησαν και το κινητό του τηλέφωνο.
Τον χαράκωσαν με μαχαίρι στο λαιμό

Ο ανήλικος αρνήθηκε και τότε ο ένας δράστης τον χτύπησε στο πρόσωπο και ο συνεργός του, του κόλλησε μαχαίρι στα πλευρά και τον ακινητοποίησε. Ο παθών αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο ένοπλος να του βάλει το μαχαίρι στο λαιμό και να τον χαρακώσει επιφανειακά. Βλέποντας το αίμα ο 17χρονος λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν τις τσέπες του για να βρουν το τηλέφωνό του, και άλλα χρήματα.
Τι κατήγγειλε ο 17χρονος

Όπως κατήγγειλε ο ανήλικος, συνήλθε την ώρα που έφευγαν, άρπαξε από το πόδι έναν από τους δράστες και προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Ο νεαρός, ίσως και ανήλικος, τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, του μαύρισε το μάτι, ενώ η μύτη του γέμισε αίματα.

Οι κλέφτες εξαφανίστηκαν με λεία το τηλέφωνο και τα πέντε ευρώ του θύματος. Όπως κατέθεσε ο 17χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Συντάγματος, ο μαχαιροβγάλτης ληστής μιλούσε ελληνικά, ύψος 1,85, γεροδεμένος, καστανό μαλλί, ξυρισμένο στα πλάγια, ενώ ο συνεργός του μιλούσε σπαστά ελληνικά, ήταν πιο κοντός και αδύνατος. 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.