Αποκλείει το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown ο Μητσοτάκης(;;;;;) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΛΗΞΑΝ;;;;


Κατά την ομιλία του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός μίλησε για την έξαρση της πανδημίας και είπε ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ ισχυρό τέταρτο κύμα του κορωνοϊού, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει ξανά lockdown, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο των επιτάξεων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως το εμβόλιο είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά και αφήνει ανοικτή την οικονομία να παράγει και την κοινωνία λειτουργία και επιτρέπει στην πλειονότητα των Ελλήνων να εμβολιαστούν να ζουν πιο ελεύθερα.


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΊ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;;;
ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ  ΣΕ ΨΕΥΔΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ!!!
ΟΤΑΝ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,  ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΕΧΕΙΑ,Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ... 
ΓΙΑΤΙ ΤΊ ΕΧΟΥΜΕ;;;; 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ;;;;; 
ΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;;!!!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής Βασίλης Κορκίδης δήλωσε:
 «Όπως αναμενόταν, με ή χωρίς μέτρα, η αγοραστική κίνηση ήταν υποτονική. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και πρέπει να καταργηθούν. Δεν συγκινούν πλέον κανένα, ούτε εμπόρους, ούτε καταναλωτές. Όσοι άνοιξαν αυτήν την Κυριακή αμφιβάλλω εάν η είσπραξη κάλυψε τα έξοδα τους. Όμως οι έλεγχοι για τα έκτακτα μέτρα είναι πολύ αυστηροί, οι παραβατικές επιπτώσεις τιμωρητικές και πρέπει να αποφευχθούν, πρόστιμα, αναστολές λειτουργίας, συλλήψεις και κυρίως αυστηρότερα μέτρα».

Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ....

ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Ή ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΥΣ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ... 
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ,ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ (ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ) ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ...
ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.