Νέα μέτρα: live από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη



Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός εξειδικεύει αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Στην συνέντευξη τύπου παρίστανται ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Τα νέα μέτρα, για τους ενήλικους μη εμβολιασμένους αφορούν κυρίως τον αποκλεισμό τους από δραστηριότητες και διασκέδαση. Ουσιαστικά, η κυβέρνηση τους θέτει σε ένα ιδιότυπο «lockdown», καθώς δεν θα μπορούν να μπουν, σε σινεμά, θέατρα, μουσεία και γυμναστήρια. Η είσοδός τους δεν θα είναι εφικτή ούτε και με την επίδειξη αρνητικού τεστ. Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ.

Επίσης, το πιστοποιητικό εισόδου σε κλειστούς χώρους για εμβολιασμένους άνω των 60 ετών παύει να ισχύει επτά μήνες από την έκδοσή του. Θα δοθεί, δηλαδή, ένας μήνας περιθώριο για τον εμβολιασμό τους με την τρίτη δόση μετά την πάροδο του εξαμήνου.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.