ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Covid -19..ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕΤΡΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  Covid -19..ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕΤΡΑ 

 Στις 12 Νοεμβρίου η «Ζούγκλα» αναδείκνυε ως πολύ σημαντική είδηση την πληροφορία που διατύπωσε ένας επικουρικός Πνευμονολόγος του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ότι δηλαδή το 38% των νοσηλευομένων για Covid -19 είναι εμβολιασμένοι πολίτες, αλλά και πώς αυτοί οι ασθενείς νοσούν σοβαρά, ακόμη και σοβαρότερα από τους αντίστοιχους νοσηλευόμενους που είναι ανεμβολίαστοι, όλοι, συνδικαλιστές, ιατρικό κατεστημένο, πολιτική ηγεσία κλπ. έπεσαν επάνω του. Προς επίγνωση των ανωτέρω την τελευταία εβδομάδα όλα τα νεώτερα στοιχεία κατέδειξαν πως η τάση αυτή συνεχίζεται επιβαρυνόμενη και πως οι νοσηλευόμενοι εμβολιασμένοι με Covid-19 είναι περισσότεροι από τους νοσηλευόμενους ανεμβολίαστους. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος να εκδώσει ειδική προσωπική ανακοίνωση αποκηρύσσοντας στην ουσία τα λεγόμενα του. Κατήγγειλε δήθεν όσους απομόνωσαν αυτό το απόσπασμα από τη συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση. Σημειώστε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ οι αρμόδιοι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που όχι μόνον απομόνωσαν, αλλά και ανάρτησαν το συγκεκριμένο απόσπασμα. Προφανώς διότι αντιλήφθηκαν πώς αυτή η πληροφορία ήταν και σημαντική και απολύτως αναγκαία να αναρτηθεί.

Εκείνα τα εικοσιτετράωρα η «Ζούγκλα» έγινε αποδέκτης μαρτυριών από ιατρικούς κύκλους κεντρικών θεραπευτηρίων του Δημόσιου Τομέα της Αττικής. Οι γιατροί αυτοί ζητούσαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους για ευνόητους λόγους. Είχαν όλοι παρακολουθήσει το τι συνέβη στον συνάδελφό τους Σταμάτη Τσιπιλή, τον Πνευμονολόγο που τόλμησε να μιλήσει. Όλες αυτές οι μαρτυρίες ανέφεραν και επιβεβαίωναν (με αρνητικότερα στατιστικά στοιχεία ωστόσο) όλα όσα είχε αποκαλύψει ο επικουρικός γιατρός στον Ευαγγελισμό.

Λίγες ημέρες αργότερα η «Ζούγκλα» γίνεται αποδέκτης και μιας ακόμη σημαντικής μαρτυρίας. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης «κατέβασαν» την επίσημη ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου την ημέρα κατά την οποία η επίσημη ψηφιακή καρτέλα με την πλήρη περιγραφή-απογραφή του προηγούμενου εικοσιτετράωρου όσον αφορά τη διαχείριση των περιστατικών Covid. Ήταν η ημέρα που οι εμβολιασμένοι ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ξεπέρασαν του ανεμβολίαστους. Προφανώς και δεν πρόκειται περί συμπτώσεως.

Τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα συνέβη το εξής ανεξήγητο που παραπέμπει όντως σε μεταφυσικά φαινόμενα. Η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, γιατρός η ίδια και έξοχο δείγμα της νεοελληνικής εκδοχής του Πολιτικού-Πανελίστα, η κυρία Γκάγκα μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», είχε δηλώσει επί λέξει: «Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά, πρέπει να προσέξουμε αυτόν τον καιρό που έχουμε πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους εμβολιασμένους, γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν περισσότερο, πολύ περισσότερο».


περισοτερα .zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.