Έντονα λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Κ.Μητσοτάκη και σε Ολλανδή δημοσιογράφο σε συνένετυξη τύπου!

 

Έντονα λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον Κ.Μητσοτάκη και σε Ολλανδή δημοσιογράφο στην κοινή συνένευξη τύπου μεταξύ Κ.Μητσοτάκη και του Ολλανδού πρωθυπουργού Μάρκ Ρούτε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος Ινγκεμποργκ Μπέουχελ
ρώτησε τον πρωθυπουργό: «Πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τα push backs και για όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα».

Τότε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε, οργισμένος:

«Γνωρίζω ότι στην χώρα σας μπορείτε να κάνετε ευθέως ερωτήσεις. Δεν σας επιτρέπω να με προσβάλλετε σε αυτό το κτίριο», ανέφερε ο πρωθυπουργός αρχικά.

«Δεν θέλω να με κατηγορείτε με εκφράσεις και κατηγορίες που δεν υποστηρίζονται από στοιχεία όσον αφορά το προσφυγικό. Εμείς έχουμε σώσει χιλιάδες , 200 άνθρωποι κινδύνεψαν να πνιγούν νότια της Κρήτης και κάθε μέρα σώζουμε ζωές. Ενώ την ίδια στιγμή εμποδίζουμε τις ροές από την Τουρκία και καλούμε το Λιμενικό τους να τους επιστρέψουν. Γι' αυτό αντί να ρίχνετε την ευθύνη στην Ελλάδα θα έπρεπε να κατηγορείτε εκείνους που εκμεταλλεύονται ανθρώπους», ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Μαρκ Ρούτε.

«Έχουμε μία πολύ σκληρή αλλά πολύ δίκαιη πολιτική στο μεταναστευτικό. 50.000 άνθρωποι έχουν έρθει στην Ελλάδα εκ των οποίων 10.000 ήταν Αφγανοί που έχουν λάβει άσυλο. Έχετε πάει ποτέ στη Σάμο; Δεν έχετε πάει. Δεν θα έρχεστε σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλετε. Αν πάτε στη Σάμο θα βρείτε μία πολύ καλή δομή με συνθήκες υγιεινής, παιδότοπους και δεν έχει καμία σχέση με το τι είχαμε στο παρελθόν. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κουνάει το δάκτυλο σε αυτή την κυβέρνηση και να κατηγορεί και εμένα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος επέμενε να παρεμβαίνει την ώρα που μιλούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός. «Δεν θα έρθετε εδώ και θα με προσβάλλετε. Είμαι ξεκάθαρος; Μιλάω τώρα. Δεν θα με διακόπτετε» απάντησε ακόμη πιο έντονα ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «έχουμε αυστηρή αλλά δίκαιη πολιτική στο μεταναστευτικό». Επίσης, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι οι συνθήκες στους καταυλισμούς μεταναστών έχουν βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν.

 Μετά την συνέντευξη τύπου η  Ολλανδή δημοσιογράφος επανήλθε μετά τον σάλο με αναρτήσεις στα social media, επαναλαμβάνοντας ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε ψέματα και ότι... ένιωθε να την παρακολουθούν βγαίνοντας από το Μαξίμου.

Aρχικά έγραψε σε σχόλιο: «Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε τελείως. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν: Τον κοίταξα ευθεία στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα, ψέματα. Φοβερό ! Αποκαλώντας την αλήθεια προσβολή..».

Εν συνεχεία ανέφερε με νέα ανάρτηση της, ότι: «Αύριο περισσότερα για αυτό. Πάντως, όταν βγήκα έξω φαινόταν να με ακολουθεί και να με παρατηρεί ένας 'κατάσκοπος'».





Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.