Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν έμαθε ότι έχει κορονοϊό


Δραματικές είναι οι στιγμές που ζουν αρκετοί πολίτες, εν μέσω της πανδημίας και της δύσκολης πραγματικότητας που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός.
Τραγικές είναι η καταστάσεις που βιώνει η χώρα -και όχι μόνο- λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τον εφιάλτη της COVID να μην υποχωρεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, ηλικιωμένος στη Φθιώτιδα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν πληροφορήθηκε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είναι θετικοί στον κορονοιό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvstar.gr, πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι σε χωριό του Δομοκού που βρέθηκε θετικό χθες και με χαμηλό οξυγόνο.
Η γιατρός τούς ενημέρωσε ότι πρέπει να καλέσουν το ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Εντούτοις, ο 85χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε να μεταφερθεί, ενώ στη συνέχεια φέρεται να κλειδώθηκε στο γκαράζ του σπιτιού του, και να έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο περιμένοντας να αφήσει εκεί την τελευταία του πνοή, από τις αναθυμιάσεις.
Τότε, γείτονας έσπασε την πόρτα και τόν μετέφερε έξω.
Σε σημείωμά του, ο 85χρονος φέρεται να έγραφε: «Δεν φταίει κανένας για την κατάστασή μας».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.