ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ...



Οι αποκαλύψεις παγκοσμίως είναι καταιγιστικές και κάποιοι βιάζονται να καλύψουν τα ίχνη της απάτης και τις κλοπές μέσα από τις τράπεζες και τα ''δάνεια''.
Ο παιχνιδιάρης ιός μεταλλάχθηκε ξανά και τα χρηματιστήρια έπεσαν παντού ''χάθηκαν'' εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο αλλά δεν ήταν αρκετά.. Όταν ξεκίνησε ο ιός στην Κίνα πάλι γινόταν παιχνίδι στα χρηματιστήρια και ''χάθηκαν '' πολλά  κομμένα λεφτουδάκια χωρίς αντίκρυσμα...
Ο χρόνος τους τελειώνει και το ψηφιακό σχέδιο δεν έχει ολοκληρωθεί. Χρειαζόταν μια παράταση που ήρθε με τη νέα μετάλλαξη ώστε να έχουμε ξανά λοκντάουν και φυσικά ανάγκη για περιορισμό των μετακινήσεων και των κινήσεων ...
Ξαφνικά τα μετρητά θα στοχοποιηθούν ως φορείς του ιού για να υποχρεωθούμε να πληρώνουμε μόνο με εικονικά -ψηφιακά νομίσματα και πάντα μέσω τραπεζών για να βγάζουν λεφτουδάκια από τις προμήθειες. 
Φυσικά περιμένουν να φαγωθούμε ξανά μεταξύ μας ώστε να περάσει ανώδυνα και να κερδίσουν το παιχνίδι. 
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΩΔΥΝΟΣ. 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.